Elaine har forsådd en rekke ulike grønsaker. I dette kurset viser hun hvordan disse best plantes om for videre framdriving […]
Allerede tidlig i april byr natur og hage på herlige skatter for gane og mage. Elaine starter sesongen med å […]
Kalvedans og iskrem av den rike råmelka I dagens landbruk der det brukes kunstig inseminering, kan gårdbrukeren selv bestemme når […]
I dette innholdsrike kurset ser du hvordan Elaine har bygget et godt fungerende veksthus av gjenbruksmaterialer. Det er innrettet med […]
Naturen byr på mange skatter for ganen, og tidlig på våren finner vi noen av de beste. Da blomstrer heggen, […]
I prinsippet er all tradisjonell samisk mat utformet etter to grunntanker: Å utnytte og bevare. Alt på reinen tas hånd […]
I dette kurset blir du med Elaine ut til bålplassen hvor hun tilbereder et skikkelig herremåltid på bålpanna av både […]
I dette kurset blir du med Elaine når hun sår de grønsakene hun trenger til restauranten sin. Hun gjenbruker plastbokser […]
Reinen må skilles, telles og rapporteres til Statsforvalter og Skatteetat. Denne jobben gjør samene om vinteren. Hele familien må være […]
Finnes det noe bedre enn andebryst? Elaines andeflokk har levd godt på gården i Oviken gjennom sommeren. Hun holder selvfølgelig […]