I dette innholdsrike kurset ser du hvordan Elaine har bygget et godt fungerende veksthus av gjenbruksmaterialer. Det er innrettet med […]

Naturen byr på mange skatter for ganen, og tidlig på våren finner vi noen av de beste. Da blomstrer heggen, […]

I prinsippet er all tradisjonell samisk mat utformet etter to grunntanker: Å utnytte og bevare. Alt på reinen tas hånd […]

I dette kurset blir du med Elaine ut til bålplassen hvor hun tilbereder et skikkelig herremåltid på bålpanna av både […]

I dette kurset blir du med Elaine når hun sår de grønsakene hun trenger til restauranten sin. Hun gjenbruker plastbokser […]

Reinen må skilles, telles og rapporteres til Statsforvalter og Skatteetat. Denne jobben gjør samene om vinteren. Hele familien må være […]

Finnes det noe bedre enn andebryst?  Elaines andeflokk har levd godt på gården i Oviken gjennom sommeren. Hun holder selvfølgelig […]